Just Veggin\’


Punajuurisalaattia Joškar-Olassa by justvegging

Pääsiäisen jälkeen ja jääkaappi täynnä keitettyjä kananmunia. Useimmiten raastaan tai hakkaan niitä hyvin hienoksi ja piilotan niitä eri ruokiin, koska lapset inhoavat keltuaisia. Mutta joistakin ruoista lapset eivät edes huomaa niitä, vaikka he tietävät kyllä, että niissä käytetään kananmunaa. Seuraava salaatti, jota söimme aamupalan kanssa hotellissamme Joškar-Olassa on sellainen:

Punajuuri-kananmuna -salaatti

Punajuuri-kananmuna -salaatti

  • 1 kovaksikeitetty kananmuna, kuorittu ja raastattu
  • 3-4 pientä makeutumatonta etiikkapunajuurta, raastattu
  • 1-2 rkl smetanaa

Raastattua punajuurta ja kananmunaa pitäisi olla suht.koht. saman verran. Lisää joukkoon smetana ja sekoita hyvin. Tarjoile lisukkeena.

Vaikka tämä näyttää perinteiseltä suomalaiselta punajuurisalaatilta, tämä on paljon pehmeämpi. Karpaajille tämä sopii pienin määrin.

Allergiatiedot: gluteiiniton, karppaus

-enk


Jätä kommentti so far
Jätä kommentti



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: