Just Veggin\’


Laiskan tapa tehdä intialaista kirkastettua voita by justvegging
05/04/2010, 1:24 pm
Filed under: gluteeniton, intialaista, karppaus, keittoniksit, tähteet

Siivosin jääkaapin viikonloppuna ja löysin paljon voijämäpaloja. Tarvitsin ghee:tä ruoanlaittoon kuitenkin, joten päätin tehdä sitä niistä jämäpaloista.

Laiskan tapa tehdä gheetä eli pikaista intialaista kirkastettua voita

  • voita

Laita voita paistinpannuun hiljaisella lämmöllä, kunnes palat ovat sulaneet. Kaada voisula pois jättäen kuona pannuun. Jos et käytä tätä kokonaan saman tien, alkuperäinen tapa on parempi, koska silloin sitä voi säilyttää puhtaassa ja kannellisessa lasipurkissa kaapissa miltei puolvuotta. Alkuperäinen tapa on kuitenkin vähän pidempi; postaan sen myöhemmin.

Allergiatiedot: munaton, gluteiiniton.

-enk


1 kommentti so far
Jätä kommentti

[…] 10:43 pm Aihe(et): gluteeniton, intialaista, karppaus, keittoniksit, kuvat, tähteet Jos ei halua käytä kaikkea gheetä kerralla, sitä voi tehdä pidemmällä prosessilla, jolloin sitä voi säilyttää kannellisessa […]

Päivitysilmoitus Kirjoittanut Ei-niin-laiskan tapa tehdä gheetä « Just Veggin’




Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: