Just Veggin\’


Maidottomat mansikkamuffinsit by justvegging

Pakastin pitäisi tyhjentää, ja siellä on vielä rutkasti mansikoita. Leiposin näitä viime yönä, kun lapset nukkuivat jo. Tänä aamuna kun heräsin, löysin tyhjän muffinsivuoan ja yhden, ypöyksinäisen tyhjän muffinsipaperin.

Maidottomat mansikkamuffinsit

  • 400 g pakastettuja mansikoita, sulatettuina
  • 2 kananmunaa
  • 80 ml rypsiöljyä
  • 160 ml sokeria
  • 1 tl vaniljaessanssia tai -sokeria
  • 1,2 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 2,4 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl kanelia
  • 0,5 tl ruokasoodaa
  • 0,5 tl suolaa

Isossa kulhossa soseuta mansikoita kunnolla. Lisää kulhoon kananmunat, öljy, sokeri ja vaniljaessanssi tai -sokeri. Sekoita hyvin. Seuraavaksi siivilöi molemmat jauhot, kaneli, ruokasooda ja suola kulhoon. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista, ei sen enempää. Paista 220°C -asteessa n. 15 min. Jäähdytä ja tarjoaa. Taikina riittää 12:lle muffinssille, pariin lasten kakkuvuokiin ja kolmen pikkupojan suuhun.

-enk


Jätä kommentti so far
Jätä kommentti



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: