Just Veggin\’


Alkuruoaksi etanoita by martsa

No niin, tänään oli sitten lunastettava lupaukset.
Pieni mies kävi kaapista kaivamassa purkillisen etanoita ja sanoi: ”Sähän äiti sanoit, että sä osaat tehä parempia etanoita, kuin siellä Lontoossa. Mä haluan etanoita alkuruoaksi!”

Niimpä päätin niitä sitten valmistaa.

Etanat:

purkillinen etanoita
pala voita
valkosipulia muutama kynsi
sitruunamehua
parmesan (voi korvata myös esim. aurajuustolla tai vuohenjuustolla)
(yrttejä, tilkka valkoviiniä)

Sekoita kaikki muut keskenään paitsi etanat.
Huuhtele etanat lävikössä ja laita ne sitten etanapannuun*.
Täytä loppuaukko voilla.
Paista n. 10 min 225-250 asteessa

* Jos sinulla ei ole etanapannua, mutta satut omistamaan silikonikoristevuoan niin myös tähän tarkoitukseen se on loistava. Juuri sopiva määrä aukkojakin. Sen lisäksi, että sillä voi tehdä esim. upeita suklaamakeisia.

Etanat olivat taivaallisia! Poikakin totesi, että äiti kyllä pitää lupaukset😛.
Tämä on myös kiva pikkunaposteltava.


Jätä kommentti so far
Jätä kommentti



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: