Just Veggin\’


Unkarilainen? retiisisalaatti by justvegging

Tämä resepti on kulkenut suvussa aika pitkään. Kuulemma se on unkarilainen, mutta mene ja tiedä, sukuni on muuttanut niin paljon, ettei se ole mitenkään varmaa tietoa! Vielä enemmän epäilen sitä, koska kukaan meistä ole tietävästi asunutkaan Unkarissa.

Unkarilainen? retiisisalaatti

  • 1 (125 g) tötterö retiisejä
  • 0,5-1 tl ruokaöljyä
  • suolaa
  • puolikas sitruunaa
  • ruohosipulia, silppuna

Viipaloi retiisit ja laita lautaselle. Jokaisen kerroksen väliin vähän suolaa. Anna olla n. vartin. Vartin jälkeen, purista suolavesi niistä pois ja laita eri kippoon. Retiisiviipaleiden päälle kaada vähän ruokaöljyä ja ruohosipuli, ja sitten purista sitruunapuolikkaasta mehua. Tarjoaa n. vartin jälkeen haarukalla, jottei tule kovin paljon lientä mukaan. Sopii hyvin riisin lisukkeeksi.

-enk


Jätä kommentti so far
Jätä kommentti



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: