Just Veggin\’


Grillissä valmistettu kokonainen lohi by jurmat
25/06/2007, 1:11 pm
Filed under: reseptit, sitruuna

valmis_lohi21.jpg

1 lohi

kevätsipulia

tilliä

suolaa

valkopippuria

sitruunaa/limeä

voita

Avaa lohi, poista sisälmykset ja kidukset (pää saa jäädä) ja ripottele kalan sisälle suolaa ja pippuria ja sitruunan/limen mehua. Tunge seuraksi kevätsipulin varsia, tilliä ja voinokareita. Kastele voipaperi, kääri tiiviisti kalan ympärille, ja vielä tämän päälle kerros pari foliota. Sitten paketti vain grilliin kuumaan hiillokseen. Käännä 10-15 minuutin kuluttua riippuen kalan koosta, ja jätä muhimaan hiillokselle vielä toiset 10-15 minuuttia. Kilon parin lohi kypsyy 30 minuutissa kunhan hiillos on todella kuuma.

-jurMat-


Jätä kommentti so far
Jätä kommentti



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s



%d bloggers like this: